En af de traditioner der går langt tilbage i julen på Kolding Friskole er når Gitte laver Kviknisse i Morgensangslokalet. I år er det foregået virtuelt, så børnene har siddet og fulgt med på skærm i klasserne. Når et nyt navn blev trukket fra nissehuen, satte de i løb fra klassen til morgensangslokalet. Det har bl.a. bidraget godt til julestemingen.

0. klasse har været lidt omkring i julemåneden. Her billeder fra både Rådhuset og Koldinghus.

Om man går i 2. klasse, 7. kl. eller 9. klasse, så er det rart at få guirlander op 🙂

Den sidste dag på skolen inden juleferien var de små klasser samlet til lidt aktiviteter og sige god jul til hinanden. Nogle lærere sad online med de store elever og nissebandet var rundt i klasserne med julesange.

Her ses et lille udpluk af al den fine juleudsmykning man har kunnet se på skolen den sidste måneds tid.

Rigtig god jul til alle